Praktijk voor Logopedie en Luistertherapie in Gouda

Communiceren is alles, daarom logopedie!

Dankzij logopedie mijn droombaan realiseren

De ervaring van Joanne
De afgelopen paar maanden heb ik, Joanne (19), een aantal logopediebehandelingen van Ien Breukers gevolgd. Dit om het feit dat ik de /k/ niet kon zeggen. In mijn kinderjaren ben ik hiervoor ook naar logopedie geweest, maar dit zonder resultaat. Toen ik kind was heb ik of altijd verkeerd geoefend of niet doorgezet. Ik was in die tijd bang om voor een groep te praten en werd vooral onzeker als mensen mij niet verstonden.

De afgelopen jaren kreeg ik de toekomstdroom om mijn baan in het onderwijs te vinden. Tijdens mijn stages liep ik weer tegen die /k/ aan, vooral doordat ik bijvoorbeeld geen woordjes met die letter voor de leerlingen kon spellen.

Bij mij ontstond de vraag of dit een te grote belemmering voor mijn toekomstige baan zou zijn. Om te ontdekken of deze belemmering, nu ik ouder geworden ben, niet te overwinnen was, heb ik de stap gezet om weer logopedie te gaan volgen.

Het was erg verrassend om het schitterende resultaat te zien! Door een iets andere mondbeweging te maken, ging er een nieuwe spreekwereld voor mij open. De behandeling was goed opgebouwd en ging steeds een stapje verder, waardoor het mij is gelukt om bijna zonder spreekfouten te communiceren.

Dankzij de goede behandeling van Ien heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ga ik vol enthousiasme mijn studie en toekomstbaan tegemoet! Ien, nogmaals hartelijk dank hiervoor! 

Ik ben echt super blij met het resultaat!


Navigatie

Terug naar behandelen van vertraagde spraakontwikkeling
Terug naar behandeling van spraak en spraakproblemen
Terug naar ervaring van klanten met logopedie
Terug naar mijn praktijk